29 Ekim 2016 Cumartesi

Halloween kağıtları / Eminönü Alışverişi


Bu fon çıkartmalarını ve kartları Instagram stories'de paylaştığımda nereden aldığıma dair çok fazla soru aldım. Bu kadar ilgi çekeceğini düşünmüyordum açıkçası 😊. Hem Instagram'da uçmasın, burada dursun diye, hem de ileride soranlara "Blogta var." demek daha kolay olduğundan buraya da ekleyeyim dedim 😅

Tüm bunları aldığım dükkan Eminönü'nde. Aslında oraya daha önce de gitmiştim. Gezinirken şansa denk gelip girmiştim dükkana, yine çok güzel kağıtlar almıştım. Sonraki gidişlerimde aynı yeri bir daha bulamadım :), ve kapanmış olabileceğini düşündüm. Neyse ki geçen hafta annemle gittiğimizde yine aynı dükkana denk geldim ve bu sefer yerini iyice öğrendim.

Haritaya Tahtakale Eczanesi yazarak kolayca bulabilirsiniz aslında. Bahsettiğim dükkan eczanenin hemen karşısında çünkü. Yanında hediye kutuları satan bir dükkan var.


Google Street View'da o sokağa girilmiyor, ama göründüğü kadarıyla işaretledim.


Mağazanın adını bilmiyorum :), bir dahaki sefere ona da dikkat ederim. Hobi&Craft mağazası aslında, ağırlıklı olarak kartonlar, kağıtlar, keçeler satılıyor.



Aldığım bu desenli kağıtlar, poşetli olarak böyle set halinde satılıyordu. Seti 11,5 TL. Benim aldıklarım çıkartma şeklinde, arkası yapışkanlı yani. Aynı desenlerde fon kartonu seti de vardı.


Kartlar da yine craft faaliyetlerinde kullanmak için uygun. Arkası pek uygun değil ama posta kartı olarak da gönderilebilir tabi.




Ben kartları çok daha fazla sevindim aslında 😊. Umarım Christmas için de güzel desenler gelir.



976,  358

4 yorum:

  1. Bayıldım, İstanbul'da yaşayanlar için bir ganimet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Az ürün oluyor ama güzel şeyler geliyor, ganimet gerçekten de :)

      Sil
  2. buluşup bir gün birlikte gidelim :)

    YanıtlaSil