9 Kasım 2016 Çarşamba

AliExpress 11.11 İndirimi



AliExpress indirimi geldi çattı.
İndirimli fiyatlar siteye eklendi bile, 11 Kasım'da da bu fiyatlar üzerinden alışveriş yapılabilecek.

Fiyatlara dikkat edin. Birçok satıcı ürün fiyatını yükseltip öyle indirime sokmuş. Aslında 2 dolar olan ürünün fiyatını 4 dolar yapmış, indirimli fiyat olarak da 1,90 dolar gösteriyor. Bazı ürünler de ise durum daha vahim, indirim var gibi görünse de aslında yok :).

Ben sepetimi Wish List'imde olan ürünlerden oluşturdum. Birçoğunun fiyatını zaten hatırlıyorum, az da olsa indirim olanlardan beğendiklerimi alacağım. Bir de indirime girsin girmesin yılbaşı ürünlerinden alacaklarım vardı, umarım kargoları da çok geç kalmaz da yetişir.

Ivır zıvır alacaksanız kupon olaylarına çok takılmayın. Zaten alabileceğiniz kuponlar aynı satıcıdan 30 dolar üstü, 59 dolar üstü gibi alışveriş tutarlarında geçerli. Kıyafet için daha işe yarar kuponlar bulabilirsiniz ama.

Sepetimin ağırlığını House of Novelty ve Lifestyle Shop oluşturuyor. İkisini de biliyorsunuzdur, yine güzel ürünler var ve indirimde olanlar gerçekten indirimde. Yukarıda bahsettiğim çakallığı yapmamışlar.
Sadece House of Novelty yılbaşı ürünlerini indirime sokmamış :).

Alacağım ürünleri şimdilik eklemiyorum. Hem yılbaşı hem  11.11 indirimi birleşince satıcılar da sapıtıyor. Güvendiğim satıcılardan bile gelmeyen ya da yetişmeyen ürünler oluyor. Ürünler elime ulaştıkça paylaşırım.
Siz de dikkat edin, bu dönemde aldıklarınızda iade süresini kaçırmayın. Gelmeyen siparişlerinizi takip edin :).

House of Novelty'nin indirimdeki ürünleri için buraya,
yılbaşı temalı ürünleri için buraya,
Lifestyle Shop'un indirimdeki ürünleri için de buraya
bakabilirsiniz.

İyi Alışverişler!

0 yorum:

Yorum Gönder