11 Şubat 2016 Perşembe

enpara.com Kampanyası & D&R Alışverişi


Enpara.com'da yine güzel bir kampanya var :).

Encard'ınızı BKM Express'e tanımlıyorsunuz.
D&R'dan 50TL ve üzeri alışveriş yapıyorsunuz.
7 Mart'ta hesabınıza 25TL iade ediliyor.

Son gün 29 Şubat ve kampanya 10.000 kişi ile sınırlı. Kampanya detaylarına ve 10.000 kişi sayacına şuradan ulaşabilirsiniz.

Enpara kampanyalarını asla kaçırmayan biri olarak :) bu fırsatı gördüğümden beri D&R'dan ne alsam diye düşünüyorum. Evde okumadığım o kadar çok kitap birikti ki, yazın yaptıkları babil.com kampanyası, İstanbul Kitap Fuarı, idefix ve babil.com sanal kitap fuarları derken aldım da aldım. Birkaç aydır istediğim hızda kitap da okuyamıyorum :/. Biraz da bu nedenle kitap almak istemedim bu kez. Aslında istedim de almamamın daha mantıklı olacağına karar verdim :).

Çünkü okunmayı bekleyen kitaplarıma baktıkça heyecanlansam da bu sayının fazla olması biraz sinirimi de bozuyor. Bir de böyle indirimler yakalayınca çok gaza geliyorum, sanki bundan sonra bir daha kitap alamayacakmışım gibi geliyor. Ama ben aldığım kitabı okuyana kadar zaten yeni fırsatlar ya da indirimler mutlaka oluyor hatta aynı kitaba aldığım fiyattan daha uyguna bile rastladığım oluyor.

Tüm bunların üzerine bir de D&R'da kitaptan başka da alabileceğim çok fazla ürün olması eklenince, kitap alışverişini bu seferlik erteledim :). Geçen yazki Enpara babil.com kampanyasında sık sık düşünmüştüm çünkü bunu, kampanya D&R'da olsaydı defter ve kalem de alırdım diye :). Temennim çabuk gerçekleşti, ben de bunu uzun zamandır ertelediğim pembe Lamy ile değerlendirmeye karar verdim.

735

Yazın Lamy dolma kalem almaya karar verince, aklım pembede olmasına rağmen 2015 yılının Limited Edition rengi olduğu için -tükenir korkusu ile- lime greeni seçmiştim. Hatta o sırada babil.com kampanyası devam ediyordu ve "Keşke babil.com Lamy satsa ya da kampanya D&R'da da olsa." dileğimin nedeni de bu alışverişim olmuştu :).

Hemen pembe rengi sepetime ekleyip BKM Express üzerinden Encard'ım ile ödedim. D&R'dan beklenmeyecek bir performans ile ertesi gün elime ulaştı. Akşam dört buçuk gibi sipariş vermiştim, hemen kargoya verilmiş, ertesi sabah elimdeydi.

Bir kampanyayı daha böyle değerlendirmiş oldum :).


358

5 yorum:

  1. Ne güzel bir tesadüf dün ben Lamy Vista aldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2016 limited renkleri hiç sevmedim ama :/.

      Sil
    2. Safari siyah klipsli olunca ben çok sevindim neon renkler sıkmıştı ��☺️☺️

      Sil
  2. Para iadeniz yattı mı ?

    YanıtlaSil